Wild Tales

26/11 kl 16 & 19.00

Betyg: 4,4


wild-tales

Livet är fyllt av orättvisor och det gör människor både stressade och deprimerade. För vissa brister det. Detta är en film om just dem.

Almodóvar möter Tarantino i en färgglad, rolig och helt oemotståndlig episodfilm som tagit världen med storm. Och det är just Pedro Almodóvar som producerat Damián Szifrons uppslagsrika energibomb där hämnden är det återkommande temat. Wild Tales är en intensiv och mörkt humoristisk film om svekfull kärlek, det förflutnas återkomst, en tragedi, våldet i vardagen – allt som för människorna mot avgrunden och den obestridliga njutningen av att fullständigt tappa kontrollen.

Information

Regi: Damián Szifron
Medverkande: Ricardo Darín, Luis García, Alejandro Angelini, Damián Benítez
Längd: 122 minuter