Min arabiska vår

19/10 kl 16/19

Betyg: 3,4


minarabiskavår

Hedi lever ett ordnat liv i Tunisien, där det inte finns mycket utrymme för överraskningar. Hans överbeskyddande mamma har redan planerat hans framtid och han har aldrig behövt ta ett eget beslut i sitt liv. Han jobbar som bilförsäljare, något som gör honom olycklig, eftersom han hellre vill fortsätta med sin konst. Sakerna på jobbet blir ännu värre när han blir skickad på en företagsresa en vecka innan sitt arrangerade bröllop. Men rätt som det är så händer något oväntat på hans hotell; Hedi träffar en ung dansare och blir djupt förtjust i henne. Kommer Hedi att ha modet att fly från sitt inre och yttre fängelse?

 

Information

Regi: Mohamed Ben Attia
Medverkande: Majd Mastoura, Rym Ben Messaoud, Sabah Bouzouita, Omnia Ben Ghali.
Längd: Drama 1h28min