Vad döljer du för mig

8/2 kl 16 o 19

Betyg: 4,2


vad döljer du för mig

Komedi

 

En varm sommarkväll samlas ett antal par och singlar för att avnjuta en god middag tillsammans. De har känt varandra i åratal och borde veta det mesta om varandra. Men gör de verkligen det? Plötsligt får en av dem idén att testa ett socialt experiment. De ska alla lägga upp sina mobiltelefoner på bordet, varefter alla får ta del av samtliga samtal och sms som dyker upp under kvällen! Efter livliga diskussioner går slutligen alla med på att delta i leken, som snart visar sig bli en vådlig rysk roulette med deras egna hemligheter som högsta insats. Det blir en kväll som ingen av dem någonsin kommer att glömma.

Information

Regi: Paolo Genovese
Medverkande: Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini, Edoardo Leo.
Längd: 1,37