Tigers are not afraid

10/10 kl 16.00 & 19.00


Tigers are not afraid

Drama , fantasy, skräck

När Estrellas mamma plötsligt försvinner finns ingen kvar att ta hand om henne. Hon hamnar istället på gatan och går med i ett barngäng. Men den här gatans lag innebär inte enbart att försöka överleva drogkartellerna,utan också att undkomma andra faror som lurar i natten. Något mörkare. I Tigers Are Not Afraid tacklar regissören Issa Lopez ett oerhört viktigt ämne genom att ge röst till en hel generation barn som gömts och glömts av samhället. Regissören blandar skickligt fantasielement med verklighetens faror och skapar en helt unik, om än skrämmande, värld.

Filmen är en kritikerframgång. Styrelsen fastnade för genre-kombinationen.

Information

Regi: Issa Lopez
Medverkande: Paola Lara, Juan Ramón López, och Hanssel Casillas.
Längd: 148 minuter